Nasem cijelom Forumu mocit ce te pristupiti nakon registracije i logovanja...Logujte se ako zelite vidjeti nas forum, pisati na njemu i citati...Registracije su besplatne...

Američka ponuda Dodiku i Silajdžiću

#1 von Enis , 23.05.2007 21:28

Ja nerazumijem zasto Dodik uopste ide u Washington kada on nece pristati na nijednu ponudu Americke Vlade. Ovaj put za njega je jednostavno jedna razonoda gdje ce se jednostavno rugati i Americkoj vladi a i Dr. Silajdzicu.
A nada da ce on pristati na nekakvo nove ime tkz. RS to je cisti san. Jedina nada za progres u BiH je ukidanje RS i ukidanje njihove tkz. Policije ali pitanje je kada ce se to desiti i koce biti taj koji ce uspjeti nesto uraditi kod tog pitanja.


Anela volimte srcem i dusom,a ne rijecima..
Zivote moj..Zauvijek Tvoj Enis..

Enis  
Enis
Vlasnik&Super Admin...
Upisi:1.015
Registrovan na 06.05.2007

RE: Američka ponuda Dodiku i Silajdžiću

#2 von Priceljubiv 85 , 25.05.2007 23:35

Ma RS je ionako genocidna tvorevina i mislim da ona kao takva ne moze u "vise sfere" u smislu promjene politickog statusa prikljucujuci se SR ili da proglasi nezavisnost.To su po meni nemoguci scenarij...Ona samo moze ostati u sadasnjem okviru i stanju,u statusu entiteta.A RS kao GENO tvorevina mora nestati i ja bi tu situaciju nazvao komotno "prirodnim zakonom",jer je nemoguce izbjeci njeno nestajanje kao entiteta.E sada kada ce to da se dogodi mislim da je nemoguce reci,a shodno tome ni ko ce biti najvise tome zasluzan.

Priceljubiv 85

RE: Američka ponuda Dodiku i Silajdžiću

#3 von Priceljubiv 85 , 25.05.2007 23:50

Vidite prvo je bila prica prikljucenja RS-a Srbij.Sada su to shodno drugim okolnostima preokrenuli u pricu o federalizacij Bosne i Hercegovine.Pa sad imaju ideju da naprave tri federalne jedinici bez promjene unutrasnjih granica,gdje bi jedna Fed.jedinica bila RS,a od federacije bi napravili dvije Fed.jedenice od kojih bi jedna bila za Hrvate...(Herceg-Bosna).Ne nude oni to Hrvatima zato sto ih vole,nego zato sto traze pomoc od Hrvata.A na sceni je i treca situacija i to povlacenje nepostojece paralele i nemoguce kompenzacije na relacij RS-Kosovo.To je jos jedna djecija prica,koja nema nikakvog osnova i nije prirodna...Sve te price od strane Dodika po meni imaju jedan cilj...da ga (cilj) opisem malo neobicno:
"Takva prica neka bude 'hrana' za RS,da bi jos mogla da zivi..."

Priceljubiv 85

RE: Američka ponuda Dodiku i Silajdžiću

#4 von Alma , 12.06.2007 13:44

Dodik je glup ko tocak, gdje njega nadjose da salju taj nevoli ni svoju rodjenu mater a da pristane na sve to nema nista od toga nece taj pristati na nista.

Alma  
Alma
-Moderator....
Upisi:45
Registrovan na 13.05.2007

RE: Američka ponuda Dodiku i Silajdžiću

#5 von Priceljubiv 85 , 13.06.2007 15:15

Politicke pozicije imaju svoj znacaj i moc,ali na karaju pojedinac je uvijek jak onoliko koliko iza njega stoji ljudi.Koliko je meni poznato,Silajdzic je osoba iza koje stoji mnogo mnogo ljudi i drzava,za razliku od Dodika,njegovo je doslo,ali ce brzo proc...

Priceljubiv 85

   

Proslost i Buducnost!!
Nećemo prihvatiti odvajanje RS iz BiH

Xobor Ein Kostenloses Forum von Xobor.de
Einfach ein Forum erstellen