Nasem cijelom Forumu mocit ce te pristupiti nakon registracije i logovanja...Logujte se ako zelite vidjeti nas forum, pisati na njemu i citati...Registracije su besplatne...

Muski horoskop(smijeha malo)

#1 von Enis , 01.06.2007 22:46

Muski horoskop(smijeha malo)OVAN - bahati gadovi, uvijek moraju biti šefovi i glavni u svemu. Uzrok je, vjerojatno, mali mozak ili minijaturna pamet.

BIK - samozadovoljne šutljive seronje, dosadni k'o klub filatelista.

BLIZANCI - glavni ogovarači i tračibabe, izdajice i prevrtljivci s dvostrukim mjerilima koja se mijenjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio Blizanac.

RAK - posesivni luđaci, uvrijede se ako im 'dobro jutro' niste zaželjeli u pravilnoj intonaciji, mijenjaju raspoloženje kako im padne na pamet.

LAV - arogantni, vječni podcjenjivači, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge).

DJEVICA - opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobađaju čisteći stan, slažući robu i kineski porculan - prezahtjevne cjepidlake kojima ni previše nije dovoljno.

VAGA - narcisoidni shizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im tjedan dana da se odluče hoće li naručiti Coca-Colu ili Pepsi, toliko su lijeni da je pravo čudo kako uopće ustaju iz kreveta.

SKORPION - samosažaljevajući autodestruktivci koji svoj čemer ne mogu podnijeti sami pa moraju povući još 100 ljudi za sobom. Da je sutra kraj svijeta, oni se ne bi šokirali, vjerojatno bi ga dočekali negdje u kafani.

STRIJELAC - raspikuće i kockari, uživaju soliti pamet, a entuzijazam im je toliki da je i oživjeti mrtve sasvim moguće - naravno, samo ako oni to rade. Užasavaju se priznati da znaju za osjećaj tuge.

JARAC - pravi pravcati goniči robova, vjeruju u sudbinu do zadnjeg slova, riječ 'oprosti' ne postoji u njihovu rječniku. Prodali bi guzicu za društveni status.

VODENJAK - vulgarni i nepristojni perverznjaci, vječita zabadala u privatni život drugih. Vjerojatno vas ne iznenađuje činjenica da je, prema statistici, najviše CIA-inih špijuna upravo u znaku Vodenjaka.

RIBE - samosažljevajući dosadnjakovići, čekaju da netko dođe i utješi ih, ne mogu se ni umiti bez tuđe pomoći, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi, kad su dobre volje, bave se tuđim problemima, pa opet padnu u depresiju - i tako ukrug.

__________________


Anela volimte srcem i dusom,a ne rijecima..
Zivote moj..Zauvijek Tvoj Enis..

Enis  
Enis
Vlasnik&Super Admin...
Upisi:1.015
Registrovan na 06.05.2007

RE: Muski horoskop(smijeha malo)

#2 von Ismail , 02.07.2007 20:36

Joj a ja vaga u horoskopu.

Ismail

   

Sta volite vise
Kako muskarci lazu zene

Xobor Ein Kostenloses Forum von Xobor.de
Einfach ein Forum erstellen