Nasem cijelom Forumu mocit ce te pristupiti nakon registracije i logovanja...Logujte se ako zelite vidjeti nas forum, pisati na njemu i citati...Registracije su besplatne...

Muzurović: "Ne pobjeđuje uvijek bolji"

#1 von Enis , 03.06.2007 23:09

Odigrao sam mnogo utakmica u karijeri, mnogo sam ih vodio i sa klupe u kojima je moja ekipa igrala odlično, ali na kraju bivala poražena. Danas se to desilo Turskoj, kazao je na konferenciji za novinare upriličenoj odmah po završetku utakmice sa Turskom Fuad Muzurović, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Muzurovićevi izabranici nisu briljirali na terenu, gdje su Turci bili dominantniji gotovo svih devedeset minuta, ali su zato svoj nešto manji kvalitet nadoknadili velikom borbenošću i zalaganjem.

Čustović postavlja konačnih 3:2 za BiH


"Još jednom moram čestitati svojim momcima, koji su nakon Norveške i večeras pokazali da ginu za ovaj dres i nacionalnu selekciju", započeo je svoje obraćanje novinarima Muzurović, dodavši kako je Turska igrala odlično.

"Turci igraju moderan i dobar fudbal i većim dijelom utakmice bili su bolja ekipa na terenu. Ipak, mi smo dali sve od sebe i na kraju slavili vrlo vrijednu pobjedu", navodi Muzurović

Muzurović je kazao kako je želio igrati igru kratkih pasova, ali kako mu protivnik i stanje na terenu to nisu dozvoljavali. Ipak, na kraju se sve dobro završilo.

"Ne treba se zbog ove pobjede dignuti u nebo. Još mnogo je posla pred nama, još uvijek smo autsajderi. Doduše, u Norveškoj smo odškrinuli vrata borbe za EURO, danas ih još samo malo otvorili, ali mnogo toga treba da se poklopi da uđemo u borbu za jedno od prva dva mjesta", zaključio je selektor reprezentacije koji je u prva dva nastupa od postavljanja na ovu funkciju ubilježio dvije pobjede.


Anela volimte srcem i dusom,a ne rijecima..
Zivote moj..Zauvijek Tvoj Enis..

Enis  
Enis
Vlasnik&Super Admin...
Upisi:1.015
Registrovan na 06.05.2007

   

Selektor BiH nakon pobjede nad Turskom: "Dž
Najgori odnosno najlosi fudbalski klub

Xobor Ein Kostenloses Forum von Xobor.de
Einfach ein Forum erstellen