Nasem cijelom Forumu mocit ce te pristupiti nakon registracije i logovanja...Logujte se ako zelite vidjeti nas forum, pisati na njemu i citati...Registracije su besplatne...

U Belgiji otvoren 'leteći restoran' VIDEO

#1 von Anella , 25.06.2007 23:08

Zaista je lijepo biti zemlja poznata po čokoladi, čipsu, pivu i najfinijim restoranima u Europi no Belgijancima niti to nije dovoljno pa su potencijalnim turistima odlučili ponuditi potpuno novu dimenziju uživanja u ukusnoj hrani.

Ako ste slabijeg želuca zasigurno ne biste podnijeli "Nebesku večeru" što je naziv najnovije turističke atrakcije u Belgiji. Na ideju za pokretanje ovog jedinstvenog "restorana na nebu" došlo je nekoliko vlasnika najuspješnijih restorana u Briselu koji su za te potrebe iznajmili 50 metara visok kran koji cijeli objekt drži iznad zemlje.

U restoran mogu stati 22 osobe, a voditelj restorana i konobar imaju zasebne sobe dok je na sredini predviđen prostor za zabavljača.

Lebdeći restoran je natkriven, a na svakoj stolici nalazi se i pojas za vezivanje. Osam sati boravka u tom objektu stoji blizu 10 000 eura. Ako ste se pitali kako odoljeti "zovu prirode" vlasnici na to imaju spreman odgovor jer kažu da "leteći stol" mogu spustiti kad je god potrebno.

Ono što svi moraju paziti je da im ne ispadne nož, to bi imalo vjerojatno nesagledive posljedice.

POGLEDAJTE VIDEO


__________________________________________________
***Enise TEBI jer tebe Volim...
TEBI jer tebe znam...TEBI i vise nikome
ne zelim SRCE da dam...***
__________________________________________________

Anella

   

Blago od pola milijarde dolara lezalo na dnu mor
Snimljeno čudovište iz Loch Nessa

Xobor Ein Kostenloses Forum von Xobor.de
Einfach ein Forum erstellen