Nasem cijelom Forumu mocit ce te pristupiti nakon registracije i logovanja...Logujte se ako zelite vidjeti nas forum, pisati na njemu i citati...Registracije su besplatne...

Muslimanska Barbie u prodaji

#1 von Anella , 06.07.2007 12:55

Najpopularnija lutkica na svijetu Barbie izašla je do sada u mnogo verzija, no ova posljednja namijenjena je igri muslimanskim djevojčicama, jer na sebi nosi veo preko lica, čime pruža uzoran model ponašanja žena djeci koja se odgajaju u muslimanskom okružju.
---
Do sada "neprimjerene" golišave Barbie lutkice bile su gotovo nedostižne djevojčicama koje roditelji odgajaju u duhu muslimanske vjere, no nova lutkica s velom i potpuno prekrivenim nogama i rukama mogla bi dobiti odobrenje strogih konzervativnih roditelja i stići u domove djevojčica muslimanki.

Tamnooka Fulla kože boje masline nije prva lutka u Barbie kolekciji koja se prodaje na istočnom tržištu. Prije dvije godine u Saudijskoj Arabiji zabranjena je prodaja "židovske" Barbie lutkice, jer joj je odjeća previše otkriva tijelo, a ni poze koje je zauzimala Barbie nisu bile prikladne.


__________________________________________________
***Enise TEBI jer tebe Volim...
TEBI jer tebe znam...TEBI i vise nikome
ne zelim SRCE da dam...***
__________________________________________________

Anella

   

Zatvorenice traže vibratore
U svemir za 200 tisuca eura

Xobor Ein Kostenloses Forum von Xobor.de
Einfach ein Forum erstellen