Nasem cijelom Forumu mocit ce te pristupiti nakon registracije i logovanja...Logujte se ako zelite vidjeti nas forum, pisati na njemu i citati...Registracije su besplatne...

Zatvorenice traže vibratore

#1 von Anella , 06.07.2007 13:02

Zdrav seksualni život je osnovno pravo svakog pojedinca, smatra 'stanovnica' jednog britanskog zatvora i prijeti tužbom Europskom sudu za ljudska prava ako ne dobije vibrator.
---
Frustrirana zatvorenica zahtijeva od uprave zatvora da joj se kupi vibrator, te im čak prijeti tužbom Europskom sudu za ljudska prava ako joj odbiju kupiti seks-igračku.

"Nekim zatvorenicama su dozvoljeni električni brijači, pa zašto meni ne bi dozvolili vibrator'', kaže zatvorenica, koja za sebe tvrdi da je ovisna o seksu.

Zatvorenica je već pisala Brianu Ritchieju, guverneru zatvora Send, pored Wokinga, i požalila se da je zabrana vibratora diskriminacija heteroseksualnih zatvorenica.

''Homoseksualni odnosi su dozvoljeni, svi se prave da ih ne vide. Ako zatvorska služba mora brinuti o zatvorenicima, ne znam kako bilo kakav seksualni zahtjev, kao što je naprimjer i jedan bezopasni vibrator, može biti smiješan?''

''Narkomani dobivaju pomoć, pušači dobivaju cigarete, a što je s nama, ovisnicima o seksu?'', kaže anonimna zatvorenica, koja dodaje da ''posjeti'' partnera nisu dozvoljeni, kao što je praksa u ostalim zemljama EU.

''Ona smatra da ima potpuno pravo održavati zdrav seksualni život i zahtijeva da joj se to omogući. Prijeti tužbom, no nije na zatvorenicama samima da sebi odrede tretman. Odluka o tome hoće li se njenom zahtjevu udovoljiti ovisi o tome je li zahtjev prikladan i može li narušiti red i disciplinu'', kaže glasnogovornik zatvora.


__________________________________________________
***Enise TEBI jer tebe Volim...
TEBI jer tebe znam...TEBI i vise nikome
ne zelim SRCE da dam...***
__________________________________________________

Anella

   

Chatovao 96 sati bez prestanka!
Muslimanska Barbie u prodaji

Xobor Ein Kostenloses Forum von Xobor.de
Einfach ein Forum erstellen