Nasem cijelom Forumu mocit ce te pristupiti nakon registracije i logovanja...Logujte se ako zelite vidjeti nas forum, pisati na njemu i citati...Registracije su besplatne...

Durex traži dobrovoljce za testiranje svojih proizvoda

#1 von Priceljubiv 85 , 06.07.2007 23:15

Proizvođači kondoma kažu da je to najbolji posao na svijetu. Kompanija Durex iz Australije želi testirati svoje proizvode te dobiti direktnu povratnu inforaciju. Dobrodošli su svi komentari i kritike onih koji ih budu "isprobali".
Reklamu sa sloganom "Imate li sve što je potrebno kako biste bili podobni za testiranje kondoma?", Durex je lansirao kako bi privukao što više zaintersiranih. Na plakatu je osim slogana i mlada žena bujnih grudi obučena u izazovnu odjeću medicinske sestre.
"Ovakva referenca u vašem CV-u je sigurno nešto čime ćete se moći hvaliti svojim prijateljima. Ne treba spominjati da će vaše 'vještine' biti vrlo privlačne suprotnom spolu", izjavio je Sam White menadžer marketinga Durex za lokalne medije.
"Krevetno testiranje" proizvoda nije plaćeno, ali će 200 izabranih sretnika dobiti paket besplatnih Durexovih proizvoda dok će samo jedan od njih osvojiti 1 000 australskih dolara.
Volonteri koji budu testirali kondome će se morati vratiti s izvještajem o radnom učinku i popratnim rezultatima proizvoda.
Zainteresirani će u aplikacijama trebati odgovarati na pitanje zbog čega su oni ti koji bi trebali ući u razmatranje. "Humor je poželjan u odgovorima." rekli su čelnici kompanije Durex.

Priceljubiv 85

   

Od kud deva u Švedskoj?
Pobjegli dok je cuvar bio na wc pauzi

Xobor Ein Kostenloses Forum von Xobor.de
Einfach ein Forum erstellen