Nasem cijelom Forumu mocit ce te pristupiti nakon registracije i logovanja...Logujte se ako zelite vidjeti nas forum, pisati na njemu i citati...Registracije su besplatne...

Otvoren Ljetni Univerzitet u Tuzli !!

#1 von Priceljubiv 85 , 06.07.2007 23:28

U organizaciji Univerziteta u Tuzli danas će biti otvoren “Ljetni univerzitet“ o temi “Energija-budućnost Evrope“, koji će trajati do 13. jula, a okupiće više od 80 profesora i nekoliko stotina studenata iz Evrope i svijeta, javila je novinska agencija Onasa.
Ova, 12. po redu manifestacija ima tri cilja, razmjenu informacija i znanja, ostvarivanje saradnje sa inostranim profesorima i povezivanje domaćih sa studentima evropskih i svjetskih univerziteta. U okviru programa “Ljetnog univerziteta“ biće upriličena brojna predavanja, simpozijumi, kursevi, seminari i studentske aktivnosti, a poseban značaj imat će naučni skup pod nazivom “Energija, obnovljiva energija i čiste tehnologije“.
Osim profesora iz naše zemlje, predavači na “Ljetnom univerzitetu“ će biti i akademski djelatnici iz Austrije, Njemačke, Portugala, Mađarske, Slovenije, Hrvatske i Srbije.

Priceljubiv 85

   

Operacija grudi najcesci poklon maturantki
Tajna privlačnosti plave kose

Xobor Ein Kostenloses Forum von Xobor.de
Einfach ein Forum erstellen