Nasem cijelom Forumu mocit ce te pristupiti nakon registracije i logovanja...Logujte se ako zelite vidjeti nas forum, pisati na njemu i citati...Registracije su besplatne...

Pas zavisnik od duvana

#1 von Enis , 07.07.2007 21:59

Jednom psu teško je pala zabrana pušenja na javnim mestima. Dvogodišnji pas iz Devona, Velika Britanija, od malena se navikao na duvanski dim i postao zavisnik.

Još dok je bio štene, vlasnici su psa vodili u lokalni pab gde je većina posetilaca pušila. Psić je uživao u oblacima duvanskog dima i vrlo brzo postao zavisnik.

”Obožavao je da udiše duvanski dim”, kažu njegovi vlasnici “Čežnjivo je posmatrao ljude sa cigaretama, prateći svaki njihov izdisaj. Voleo je da posmatra dim kako plovi vazduhom, a potom ga je udisao iz sve snage.”

Od kako je uvedena zabrana pušenja na javnim mestima pas se našao na velikoj muci. Prema rečima vlasnika, pas pokazuje očigledne znake krize i promene ponašanja.

Oni se nadaju da će njihov ljubimac što pre prebroditi krizu, a da bi mu u tome pomogli odlučili su da mu kupuju- nikotinske biskvite

---------------------------------------------
Anela volimte srcem i dusom,a ne rijecima..
Zivote moj..Zauvijek Tvoj Enis..
---------------------------------------------

Enis  
Enis
Vlasnik&Super Admin...
Upisi:1.015
Registrovan na 06.05.2007

   

Uhvaćen u seksu s biciklom
Chatovao 96 sati bez prestanka!

Xobor Ein Kostenloses Forum von Xobor.de
Einfach ein Forum erstellen