Nasem cijelom Forumu mocit ce te pristupiti nakon registracije i logovanja...Logujte se ako zelite vidjeti nas forum, pisati na njemu i citati...Registracije su besplatne...

Cuvajte se Nokie i Motorole

#1 von Anella , 09.07.2007 22:16

U toku je istraga o nedavnoj smrti 22-godišnjeg Kineza uzrokovana eksplozijom mobilnog telefona. Kineske vlasti tvrde da su uzrok tragedije neispravne baterije u Nokijinim i Motorolinim mobilnim telefonima.

Vlasti kineske provincije Guangdong prošle su sedmice izjavile su u Motorolinim i Nokijnim mobitelima otkrivene neispravne baterije koje pod određenim uslovima mogu eksplodirati. Oba proizvođača mobitela izjavila su da sarađuju u istrazi, no da su spomenute baterije kopije.

Podsjećamo, 19. juna ove godine, 22-godišnji Xiao Jinpeng podlegao je povredama nakon što je baterija njegovog mobilnog telefona eksplodirala. Još uvijek, niti Motorola niti lokalne vlasti, nisu potvrdile da je neispravni uređaj zaista bio marke Motorola, kao što se tvrdilo u medijima.

Kineski istražioci još nisu sigurni da li su neispravne baterije prodavane samo unutar zemlje ili su namijenjene i izvozu.


__________________________________________________
***Enise TEBI jer tebe Volim...
TEBI jer tebe znam...TEBI i vise nikome
ne zelim SRCE da dam...***
__________________________________________________

Ubacene slike:
phpThumb.jpg  
Anella

   

BiH, Srbija i Albanija do 2015. u EU, a do 2017.
Dodik se povlači !!

Xobor Ein Kostenloses Forum von Xobor.de
Einfach ein Forum erstellen