Nasem cijelom Forumu mocit ce te pristupiti nakon registracije i logovanja...Logujte se ako zelite vidjeti nas forum, pisati na njemu i citati...Registracije su besplatne...

Bremer zatražio državljanstvo BiH

#1 von Anella , 09.07.2007 22:22

Jedina jučerašnja novost iz reprezentativnog tabora je da su košarkaši BiH obavili trening u opremi novog sponzora, italijanskog proizvođača "Kappa".

Tehniko reprezentacije Medin Duškaj podijelio je igračima dresove, majice za trening, trenirke, a onda organizovao i fotosesiju u novim uniformama u holu hotela "Radon Plaza", gdje su naši reprezentativci i odsjeli za vrijeme priprema u Sarajevu.

Inače, nakon što su se prekjučer ekipi priključili kapiten Jasmin Hukić te Mirza Teletović i Ermin Jazvin, očekuju se dolasci Edina Bavčića, koji u SAD-u igra Ljetnu NBA ligu za Philadelphia sixterse, zatim Esmira Rizvića, koji ima obaveza na ljetnoj školi na svom Texas tek univerzitetu, te Amerikanca J. R. Bremera.

Zbog Bosninog Amerikanca, vlada mala zabrinutost u našem taboru. Naime, nakon što je postalo izvjesno da se Bremer oporavio i da će biti spreman da zaigra za našu reprezentaciju (njegova volja, prema riječima selektora Nenada Markovića, nije ni bila upitna), ostao je problem državljanstva.

Preko Košarkaškog saveza BiH je, kako nam je rečeno, već podnesen zahtjev Vijeću ministara da Bremeru odobri državljanstvo BiH i izda naš pasoš kako bi mogao biti registrovan za predstojeće utakmice u sklopu kvalifikacija za Eurobasket.

Sada u Savezu čekaju odgovor i nadaju se da će stići na vrijeme kako bi 27-godišnji igrač sa NBA iskustvom imao pravo nastupa za BiH.


__________________________________________________
***Enise TEBI jer tebe Volim...
TEBI jer tebe znam...TEBI i vise nikome
ne zelim SRCE da dam...***
__________________________________________________

Ubacene slike:
2.jpg  
Anella

   

Malo videa od Rolanda
Bariša Krasić se oprostio od igranja za rep

Xobor Ein Kostenloses Forum von Xobor.de
Einfach ein Forum erstellen