Nasem cijelom Forumu mocit ce te pristupiti nakon registracije i logovanja...Logujte se ako zelite vidjeti nas forum, pisati na njemu i citati...Registracije su besplatne...

Ubio suprugu pa sebe

#1 von Anella , 10.05.2007 23:50

Gradiška: Ubio suprugu, pa sebe

Predrag Bulović (45) iz gradiškog sela Gašnica ubio je juče iz puške suprugu Jovanku (43), poslije čega je izvršio samoubistvo.

Jovanka je ubijena u tri časa u srbačkom selu Bajinci ispred porodične kuće njenog tetka Mirka Đurića u kojoj je živjela od prošle godine kada je sa dvije kćerke napustila supruga Predraga.

Poslije ubistva Jovanke, Predrag je svratio kod rođaka i rekao šta je učinio, te najavio da će izvršiti samoubistvo.

Rođak ga nije uspio urazumiti, te je pozvao policiju, a Predrag je otišao kući u selo Gašnica i zaključao se. Policija, koja je ubrzo stigla, nije ga uspjela ubijediti da se preda.

Vidno potresen, Mirko Đrić rekao je juče da nije čuo kada je Predrag došao pred njihovu kuću. Pretpostavlja da se to desili kasno u noći, te da ga je Jovanka pustila u kuću u kojoj su spavale njihove dvije kćerke. Niko ne zna šta se poslije toga dešavalo.

"Čuo sam škripu vozila, ali nisam na to obraćao pažnju. Kasnije u noći policija nam je pokucala na vrata. Kazali su da se desilo ubistvo i da imamo ženski leš u dvorištu. Tek tada sam saznao da je Jovanka ubijena", ispričao je Đurić.

Dodao je da je Predrag i ranije navraćao kod njih, ali da nije pokazivao znake agresivnosti, zbog čega nisu ni slutili da će počiniti ovaj užasni zločin.

Mještani, međutim, pričaju da je Predrag bio prijeke naravi i da je maltretirao Jovanku dok su bili u braku. Zbog njegovog agresivnog ponašanja i svakodnevnog maltretiranja ona je prošle godine odlučila da ga napusti, te je sa djecom došla živjeti kod tetka i tetke u Bajince. Njena rodbina tvrdi da je sud u Gradišci prošle godine zabranio Predragu da prilazi Jovanki i djeci. On se, međutim, nije obazirao na to.

Još ne vjerujući šta se dogodilo, Predragova majka Nevenka rekla je da je u utorak cijeli dan bila sa sinom, ali da iz njegovog ponašanja nije mogla ništa da nasluti.

"Bio je malo povučen, ali ništa neobično. Nije spominjao da će posjetiti Jovanku, već je rekao bratu da mora otići u obližnje selo jer ima nekog posla. Rekao mu je da nahrani stoku ukoliko se on slučajno ne vrati u toku noći", priča Nevenka i dodaje da nije znala da joj sin posjeduje oružje.

Bulovićev nećak rekao je da Predrag nikada nije spominjao da će nauditi ni sebi ni Jovanki, i kratko dodao: "Ne znam šta se dešavalo u njihovoj kući, ali prema nama nije bio nasilan. Svi smo u šoku."

Bulović bio nasilan prema djeci Mještani Gašnice tvrde da je Jovanka napustila Predraga zbog njegovog nasilnog ponašanja, te da se u slučaj umiješao i Centar za socijalni rad.

"Sumnjali su da je Predrag bio nasilan prema djeci. Znamo da ga je posjećivala mlađa kćerka, koja je treći razred osnovne škole, ali starija nije htjela da dolazi", pričaju njegove komšije.

Mještani tvrde da je Predrag bio osumnjičen za pokušaj silovanja kćerke.

Predragova majka Nevenka, međutim, kaže da je bilo svađa, ali da nije istina da je pokušao da siluje kćerku.

"Istina je da joj je jednom odsjekao kosu, ali ništa drugo nije tačno", kaže Nevenka, i ističe da su Predrag i Jovanka bili u braku 20 godina, te da ga je ona već jednom bila napustila, ali mu se poslije pet godina vratila.

Anella

   

Borba za život male Admire
Na dženazi u Bratuncu očekuje se oko 10.000

Xobor Ein Kostenloses Forum von Xobor.de
Einfach ein Forum erstellen