Nasem cijelom Forumu mocit ce te pristupiti nakon registracije i logovanja...Logujte se ako zelite vidjeti nas forum, pisati na njemu i citati...Registracije su besplatne...

Borba za život male Admire

#1 von Anella , 10.05.2007 23:52

Trogodišnja Admira Čaušević iz povratničkog naselja Hambarine kod Prijedora već šest mjeseci pokušava izboriti bitku s teškom bolešću, hemolitičkom anemijom.

Sa surovom dijagnozom, koja, nažalost, vodi početku leukemije, Admira se susrela nakon boravka u KC Banja Luka, gdje je decembra prošle godine upućena zbog prehlade i upale pluća.

Od tada traju muke porodice Čaušević, majke Dževade i oca Almira, povratnika u Prijedor, koji bez stalnog zaposlenja pokušavaju naći sredstva da spase svoje dijete. U borbi za život ove prelijepe djevojčice, Čauševići, koji se trenutno sa kćerkom nalaze u Beogradu, na Tiršovoj klinici, u kojoj ljekari pokušavaju otkriti uzrok teške bolesti, nisu ostali sami.

- Putem Omladinskog centra u Hambarinama pokrenuli smo akciju "Zajedno smo jači", za izlječenje male Admire. Bošnjaci iz dijaspore pomažu koliko mogu, a svaka pomoć je dobrodošla - kaže Azra Novkinić, predsjednica Centra.

Ubacene slike:
1866-admira.jpg  
Anella

   

Bush se provalio pred kraljicom
Ubio suprugu pa sebe

Xobor Ein Kostenloses Forum von Xobor.de
Einfach ein Forum erstellen