Nasem cijelom Forumu mocit ce te pristupiti nakon registracije i logovanja...Logujte se ako zelite vidjeti nas forum, pisati na njemu i citati...Registracije su besplatne...

Fatini savjeti za uspjesan brak

#1 von Enis , 12.05.2007 17:13

Fatini savjeti za uspjesan brak [edit] antworten

Fatini savjeti za uspjesan brak

Deset savjeta Fate za uspjesan brak iz njenog provjernog bracnog iskustva sa Mujom.

1. Tri puta sedmicno vodi me na burek da me obraduje. Ja ga rasucem i napravim, a on mi kaze : bujrum, hajd' izadji iz kuhinje i pojedi i ti malo.

2. Popodne nikad ne spavamo zajedno : on spava sam na kaucu u dnevnom boravku a ja brisem prasinu i perem sude.

3. Svakog mjeseca, cim mu bude plata, vodi me da mi kupi razne poklone : detrdzent za sude da se ne mucim i perem na suho, wc sanitar da ne moram samo cetkom i vodom trljati kadu i plocice,

4. Rodjena sam u novembru pa mi za rodjenadan kupi cetiri metra drva i onda gleda kako uzivam u poklonu dok ja unosim drva u podrum. Tu vecer uzivamo kraj vatre u sporetu mada znam da ga zivcira sto ja odmah spominjem da bih za Novu godinu volila da dobijem na poklon dvije tone *****ura. Vidim da u njemu kuha od bijesa, da se suzdrzava da me ne odalami i da u sebi roji : tek je jedan poklon otvorila a vec misli o drugom. Ali takve smo mi zene. Sta se tu moze.

5. On vodi racuna o mom izgledu i kao dobar muz pazi na moju liniju i tjera me da drzim dijetu kako bi dobro izgledala. Stavio je katanac na frizider da ne bi mogla da doruckujem. Ako napravim batake za rucak, on pojede sve batake a meni, dusa moja, ostavi samo krompir, a onda ja kazem: pa nisu djeca na dijeti. "Jesu li zenska djeca u nas?" - pita. "Jesu"- reko. "E pa, moraju na dijetu k'o i majka." - kaze. Takav ti je moj Mujo, pravi moderni domacin koji vodi racuna da zene izgledaju moderno. Procit'o je negdje da je jabukovo sirce dobro za dijetu, pa mi je prosle sedmice zabranio da jedem i samo mi davao po casu jabukova sirceta tri puta dnevno, sve dok se nisam sasrala i dobila proljev.

6. Posebno vodi racuna o mom tenu i odrzavanju koze. Moj Mujo je tako dobar muz da me svako vecer natjera da stavim masku na lice tako da mi nije vidio lice za vrijeme seksa ima deset godina. Cim dodje s posla, odmah me opet natjera da stavim masku na lice da bi mi koza bila mekana. Subotom i nedeljom ne da mi nikako da skidam masku sa lica i moram da je drzim cijeli vikend. Ja ga molim da mi je skine makar dok Arsenal igra protiv Liverpula.

7. Kad se setamo robnom kucom izgledamo kao zaljubljeni par jer me on drzi za ruku, tj. zavrne mi ruku da ne mogu nista da pipam.

8. Po noci me istjera iz spavace sobe da ne bi morala da slusam njegovo hrkanje.

9. Sto jest - jest : ne da mi da nista radim po kuci sama. Vazda natjera i mene i moju majku da zajedno radimo.
Anela volimte srcem i dusom,a ne rijecima..
Zivote moj..Zauvijek Tvoj Enis..

Enis  
Enis
Vlasnik&Super Admin...
Upisi:1.015
Registrovan na 06.05.2007

RE: Fatini savjeti za uspjesan brak

#2 von Anella , 30.05.2007 00:36

heheheh sto me nasmija ovo sve...

Anella

   

58 pravila da bi se postalo muškarac

Xobor Ein Kostenloses Forum von Xobor.de
Einfach ein Forum erstellen